viernes, 14 de septiembre de 2007

Navarro es la que menos gana del Congreso

Publicado en Levante-emv:
La diputada de Esquerra Unida en el Congreso, Isaura Navarro, explicó ayer que no solamente ha ingresado mensualmente las cuotas por su cargo público en las arcas de Izquierda Unida sino que, a título anecdótico, señaló que es la parlamentaria que menos cobra del grupo Iniciativa per Catalunya-Verds-Izquierda Unida. Lo cual implica ser la diputada con el salario limpio más bajo de la Cámara baja, una vez se aplica el descuento de 2.600 euros mensuales que aporta a la organización. El responsable federal de finanzas, Rubén Fernández, salió a la palestra para certificar que Isaura Navarro no es ninguna morosa, como sostiene la dirección valenciana.
Desde EU insisten en que el dinero lo tiene que ingresar en Valencia y, por tanto, la siguen considerando deudora y no apta para participar en la próxima asamblea de noviembre. Isaura Navarro ingresó 7.800,28 euros en las arcas de IU a través de una orden de transferencia bancaria cursada el pasado 7 de septiembre en Madrid.

http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pRef=3656_-1_344188__Navarro-menos-gana-Congreso

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Com s'ha pogut arribar a aquesta situació? Isaura, em sap molt greu, però que EUPV ataque internament amb aquests pretextos és el símptoma de què el vaixell està copsat d'aigua. Gent com tu vos ho podeu currar, però el vot de les generals al País Valencià serà més bicolor que mai, perquè tu pots inspirar confiança, però que no se'ns oblide que votem a partits polítics.

L'ala ortodoxa i victimista del PCPV és, al meu parer, en les seues formes i continguts, allò que més perjudica l'esquerra autòctona. No obstant, l'ala renovadora que pretén ser EiP s'ha equivocat en els formes des d'un principi al grup de Compromís (que sí, que davant de figures de poc consens és necessari canviar-ho tot perquè deixe de ser així. Però mira quin ha sigut el cost de fer-ho com s'ha fet). Se n'ha anat tot en orris.

El més lamentable de tot no és que els votants de Compromís afirmen que, donades les circumstàncies actuals, no tornarien a votar donada la falta de confiança, sinó que, a més, s'arrepenteixen d'haver-ho fet. Amén d'haver donat l'important salt qualitatiu d'haver votat una coalició que dorm amb un partit tan poc definit com el Bloc. Ahí va, doncs, un ingredient més de dubte i de perill, perquè aquest partit no ha tingut mai una ambició política que anés més enllà del 5% dels vots. En política hi ha que anar a pel 90% si es vol canviar alguna cosa! I per aconseguir miserioses i xicotetes porcions de poder són capaços de desestabilitzar el més mínim pacte. Més que cooperatius són competitius, i aquesta és i ha sigut la lliçó històrica que hem aprés del Bloc.

Desencantat escric açò, així que disculpeu-me, per favor. He confiat fins ara amb el projecte que representa, estatalment, Llamazares, però votar-lo a les pròximes generals suposa fer-ho per EUPV o EiP si s'autonomitza com a partit polític, i les formes pràctiques que han executat ambdues formacions en el País Valencià mereixen el meu més profund despreci i rebuig. Sense confiança no hi ha compromís i molt menys canvi. El País Valencià és un clar exemple històric de tot açò, exemple que sembla ser seguirà pel mateix camí durant quatre anys més.

Mentrestant, t'anime a que seguisques endavant amb el teu treball tal com l'estàs fent. Això seguirà omplint d'oxigen i d'honra, per poquet que siga, aquells que hem confiat amb vosaltres com a subjectes més que com a objectes de partit.

Salut i República!

alriuanem.blogspot.com

dAv!d dijo...

No te preocupes, much@s de los afiliad@s de toda España valoramos tu labor y te apoyamos.

Voluntad dijo...

Nuestro apoyo desde Madrid. Un abrazo.