martes, 20 de noviembre de 2007

ISAURA NAVARRO: “EL TEMA DEL TANCAMENT DE TV3 DEFINIX LES ACTITUDS TOTALITÀRIES DEL CONSELL”

La diputada d’IU-ICV al Congrés per València considera que el Govern central hauria de ser més contundent amb un Consell que no entén ni de diàleg ni de bona fe

Isaura Navarro, diputada al Congrés d’IU-ICV, ha criticat hui les intencions del Consell de seguir endavant amb el tancament dels repetidors de TV3 al País Valencià després d’haver aconseguit un acord amb el Govern central en eixe mateix sentit. La diputada Navarro ha declarat que “estem ja molt farts de patir un Govern autonòmic amb actituds totalitàries com la que suposa el vet a la llibertat d’expressió i la persecució de tot allò que sone a català”.

La diputada d’IU-ICV per València ha emplaçat al Govern central a actuar amb contundència, “des de l’administració central s’ha anat amb bona fe, negociant en tot moment i arribant a acords, però el PP valencià no entén ni de diàleg ni de bona fe, davant esta actitud totalitària el Govern central ha de ser més actiu i actuar amb contundència per a solucionar el problema”.

Un jutjat d’Alacant va autoritzar la setmana passada que el Govern autonòmic accedisca al repetidor d’ACPV a Xixona per al seu tancament, a més el Consell ha requerit actuacions judicials en eixe sentit per als altres repetidors que emeten la senyal de TV3 al País Valencià. Segons ha declarat Isaura Navarro “el grup parlamentari d’IU-ICV ha donat el seu suport en tot moment a ACPV i considera injustificada la multa imposada pel Consell a una entitat que només exercix el seu dret a la llibertat d’expressió, anem a seguir fent tot el possible per a solucionar esta greu problemàtica”.

No hay comentarios: