lunes, 5 de noviembre de 2007

ISAURA NAVARRO EXIGIX A L’AUTORITAT PORTUÀRIA QUE PERMETA ATRACAR EL VAIXELL DE GREENPEACE AL PORT DE VALÈNCIA

Per a la diputada ecosocialista este fet demostra que certs sectors estan molt poc compromesos amb la lluita contra el canvi climàtic

La diputada d’IU-ICV al Congrés Isaura Navarro ha criticat hui la postura de l’Autoritat Portuària de no deixar atracar el vaixell de Greenpeace al Port de València, com, amb suficient antelació, els ecologistes havien sol·licitat.

El vaixell de Greenpeace tenia previst arribar al port el proper 7 de novembre amb motiu de la seua participació en la reunió del grup intergubernamental sobre el canvi climàtic que tindrà lloc a València del 12 al 17 d’este més.

Per a la diputada ecosocialista “l’Autoritat Portuària ha de rectificar, no es pot convocar una reunió sobre el canvi climàtic i després negar l’accés del vaixell de Greenpeace al port argumentant que es tracta d’una frivolitat. El que sembla una frivolitat és el suport aparent de certs sectors a la lluita contra el canvi climàtic, a l’hora de la veritat només posen entrebancs a la causa”.

Isaura Navarro ha afirmat també que “des de l’esquerra estem compromesos amb la causa ecologista així que no només exigim que s’admeta l’atracament del vaixell de Greenpeace sinó que també considerem que la seua estança al Port de València hauria de ser totalment gratuïta, com a mostra de suport a la lluita contra el canvi climàtic”

1 comentario:

Jose María dijo...

Una vegada mes la Hipocres�a i el Cinisme son el seny de la pol�tica pepera.