lunes, 25 de febrero de 2008

Tonino Guitián, Joan Ribó, Joan Sifre, Vicent Mauri, Enric Morera i ... fins a 200 persones en el Sopar d'Amigues i Amics d'Isaura Navarro


El periodista Tonino Guitián i l'ex coordinador general d'EUPV Joan Ribó van ser algunes de les personalitats que acudiren el passat divendres al Sopar d'Amics d'Isaura Navarro. Més de 200 personalitats del món polític, cultural i social valencià participaren en el sopar celebrat a la novena planta de l'Hotel Astoria de València per a donar suport a la diputada i cap de llista del Bloc-Iniciativa-Verds al Congrés per València. L'acte va servir per a repasar el treballar de la diputada Isaura Navarro durant la passada legislatura amb un video que recollia diverses intervencions a la tribuna del Congrés dels Diputats.


Entre els convidats tal sopar ambé estaven el secretari general de CC. OO. PV, Joan Sifre; el coordinador general de la Intersindical Valenciana, Vicent Mauri; el secretari general del Bloc, Enric Morera; l'ex diputat autonòmic d'EUPV Pasqual Mollà; el portaveu d'Els Verds/Esquerra Ecologista, Carles Arnal; el periodista i presentador Artur Balaguer; el president del Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics en Valencià i candidat al Congrés, Rafa Xambó; l'ex diputat provincial i candidat al Senat Josep Bort; la dirigent de la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals, Carmen G. Hernández, i el secretari d'Organització del Col·lectiu Lambda, José del Amo, entre d'altres.


Foto: Prats i Camps

No hay comentarios: