martes, 3 de julio de 2007

ISAURA NAVARRO RECLAMA L’ACTUACIÓ IMMEDIATA DEL DELEGAT DEL GOVERN DAVANT ELS ATACS XENOFOBS A LA SEU DEL CEAR

La diputada d’EU-Entesa reclama a Bernabé la obertura d’una investigació policial i que s’intensifique la vigilància en la zona.

Segons Navarro, no és una casualitat que en no més d´any i mig la seu del CEAR (Comissió Espanyola d’ajuda al Refugiat) ha patit 10 atacs de caràcter xenòfob, quasi a un atac cada mes i mig, mentre els responsables de las seguretat no s’han dignat a posar les mesures de vigilància que demana l’associació.

Des del grup parlamentari d’IU-ICV s’interpel·larà al Ministre d’Interior per què done una explicació de quines són les mesures en matèria de seguretat que han adoptat les forces de seguretat valencianes davant uns fets que s’han convertit en reiteratius i, que a hores d’ara, tenen tots els indicis de provindre de grups xenòfobs, i no de veïns molestos per la presència d’immigrants.

Isaura Navarro apunta que, passar de fer pintades en les parets a col·locar artefactes explosius denota un augment desmesurat de la violència que no pot passar desapercebuda per a les forces i cossos de seguretat, ni locals ni estatals. Es per això, que es demana una actuació immediata del Delegat del Govern, reclamant l’obertura d’una investigació policial que determine l’autoria dels fets. Uns fets que han anat creixent en virulència i que han estat reiteratius en el temps. Així mateix, es demana que des de la policia local de València i des dels cossos de seguretat de l’Estat (Policia Nacional i Guàrdia Civil) s’extreme la vigilància en la zona per tal d’erradicar actes violents com el del darrer diumenge.

Des d’EU-Entesa també s’insta a Antoni Bernabé a rebre als membres de l’organització CEAR per tal de contrastar informació i buscar conjuntament una solució al problema.

Per a Navarro, el Delegat del Govern ha d’actuar amb immediatesa i contundència contra els intolerants i xenòfobs, i no pot deixar passar el temps fins que es produixca alguna desgràcia personal que no ja no tinga volta enrere.
------------------

http://www.panorama-actual.es/noticias/not230472.htm

La diputada de Izquierda Unida (IU), Isaura Navarro, solicitó este martes al delegado de Gobierno en la Comunitat Valenciana, Antoni Bernabé, que abra una investigación para determinar la autoría de los "ataques xenófobos" en la sede de la Comisión Española de Ayuda al Refugiado (CEAR-PV), que ha registrado 10 incidentes en un año y medio, según informaron fuentes del partido.

No hay comentarios: