jueves, 7 de febrero de 2008

Isaura Navarro afirma que la majoria del PP no està a favor del transvasament de l'Ebre i el PPCV no té pes en el partit


El cap de llista de Bloc-Iniciativa-Verds al Congrés per València, Isaura Navarro, ha afirmat hui a Europa Press que "la majoria del PP no està pel transvasament de l'Ebre perquè no li interessa" i que la seua no-inclusió en el programa electoral demostra que el PPCV "no té cap pes en el partit" a nivell nacional.

Isaura s'ha referit d'esta manera a les declaracions realitzades ahir pel president del PPCV, Francesc Camps que, en referència a la política hídrica però sense mencionar el transvasament de l'Ebre, ha afirmat que amb el PP "hi haurà aigua per a tots".

Ha considerat que estes declaracions són una "proclama buida de continguts", i ha explicat que "és com el que posa en l'estatut d'autonomia valencià i que el Tribunal Constitucional ha dit que no significa res, perquè aigua n'ha d'haver-hi per a tots". No obstant això "el com -ha d'haver-hi aigua per a tots-, és una qüestió que no està arreplegada". "És una proclama que no significa absolutament res", ha subratllat.

Així, ha indicat que en un programa electoral, posar "aigua per a tots" és una "bestiesa", en canvi, si apareix una referència explícita al transvasament de l'Ebre, "és quelcom concret". "És com posar arbres per a tots o sol per a tots", ha ironitzat.

D'altra banda, sobre la situació interna que viu el PP amb motiu de les exigències perquè aparega el transvasament de l'Ebre en el programa electoral, Navarro creu que en el PP hi ha "una claríssima divisió d'interessos" amb motiu de la inclusió del transvasament de l'Ebre en el programa i el que succeïx "en estos moments és el que s'ha vist en tota la legislatura, que el PP no està a favor del transvasament".

En este sentit, ha criticat que els populars "fan una escenificació i propaganda d'un missatge que després són incapaços de porsar per escrit i que no consta en cap iniciativa" popular al Congrés.

A més, ha insistit en el fet que "tenen una claríssima divisió d'interessos i el que fan és pur teatre" ja que "la majoria del PP no està a favor del transvasament de l'Ebre perquè no els interessa". Ha afegit que "es nota que les decisions del PP són més electoralistes que raonades perquè, al final, en un lloc o un altre diuen sí o no en funció d'un interessos electoral i no en funció de qüestions científiques o mediambientals".

D'esta manera, ha considerat que el PPCV "no té cap pes dins del seu partit" a nivell nacional. De fet, ha assegurat que quan el president del PP, Mariano Rajoy, ve a la Comunitat "ve a captar vots, la qual cosa no significa que quan Camps vaja a Madrid puga imposar cap visió valenciana de les seues polítiques i reivindicacions".

De fet, ha afirmat que "no s'ha aconseguit mai un bon finançament per a la Comunitat amb el PP en el Govern central". "És tot pur teatre. És tot propaganda i de fets cap", ha postil·lat.

No hay comentarios: