sábado, 22 de diciembre de 2007

ISAURA NAVARRO DEMANA AL GOVERN UN ESTUDI PER A TRASLLADAR L’AEROPORT DE MANISES

La diputada ecosocialista considera que s’ha de buscar una nova ubicació que no afecte nuclis urbans i que puga donar servici tant a València com a Castelló

La diputada d’IU-Iniciativa per València Isaura Navarro ha sol·licitat al Govern central que elabore un estudi amb la finalitat de traslladar l’Aeroport de Manises i buscar-li una nova ubicació. Per a la diputada Navarro “s’han d’atendre les demandes de les poblacions afectades per la proximitat de l’aeroport, fonamentalment Manises i Quart, però també Aldaia, Xirivella i Riba-roja, que veuen la seua qualitat de vida seriosament afectada pel pas continu d’avions, a més de tindre limitat el seu desenvolupament urbà, perquè l’aeroport és una base operativa amb grans necessitats de creixement.”.

Per a la diputada ecosocialista “amb el trasllat no només eixirien guanyant les poblacions pròximes, una nova ubicació, fora de qualsevol nucli urbà, possibilitaria construir un nou aeroport modern i d’unes dimensions més apropiades al que València necessita i que ara és impossible abastar perquè ja no hi ha espai per a més ampliacions”.

Segons Navarro “amb una correcta ubicació el nou aeroport podria donar servici tant a València com a Castelló. Per tots estos motius considerem clau per al futur del País Valencià la construcció d’un nou aeroport que done una eixida al confrontament d’interessos que comporta l’increment continu de passatgers i l’augment de població dels nuclis urbans dels voltants. Exigim una implicació real del Govern central en este sentit i que així comence per elaborar un estudi que contemple la viabilitat, la millor ubicació i els terminis en què esta nova infraestructura poguera estar en marxa”.

No hay comentarios: