miércoles, 6 de febrero de 2008

Isaura Navarro obrirà una oficina parlamentària per a què "Madrid vinga a València per a continuar escoltant les reivindicacions dels valencians"


La candidata del Bloc-Iniciativa-Verds per València es compromet a "tindre una relació directa amb els ciutadans per a traslladar les seues peticions" La diputada valenciana i candidata del Bloc-Iniciativa-Verds al Congrés per València, Isaura Navarro, ha anunciat que obrirà una oficina parlamentària permanent a la ciutat de València quan resulte elegida diputada en les eleccions del 9-M amb l'objectiu de "continuar polsant diàriament les necessitats i les peticions dels valencians". "Vull garantir que Madrid vinga a Valencia per a mantindre un canal de relació directa, ràpida i fluïda entre els diputats de Bloc-Iniciativa-Verds i la societat valenciana sense necessitat intermediaris", ha explicat.

Navarro ha recordat que "en els darrers quatre anys ha presentat més de 1.400 iniciatives al Congrés i ha realitzat més de 500 intervencions" i l'obertura de l'oficina parlamentària "servirà per a reforçar el grau de reivindicació valenciana a Madrid que ja s'ha plasmat en iniciatives com la petició de soterrament de l'AVE por l'Horta Sud o el reconeixement de la Copa de la República guanyada pel Llevant en 1936". A més, Isaura Navarro s'ha mostrat confiada que l'oficina servirà per a "impulsar la presència valenciana" en el Congrés dels Diputats i ha recordat que va participar en l'elaboració de més de 50 lleis durant la passada legislatura.

Isaura Navarro ha garantit que presentarà al Parlament de Madrid "totes les iniciatives i les inquietuds dels ciutadans em facen arribar a través de l'oficina parlamentària i seran tramitades al Congrés dels Diputats". A més, Navarro també mantindrà informats als electors de l'estat de tramitació de les iniciatives, preguntes parlamentàries i proposicions a través de la seu parlamentària a València.

Al respecte, Navarro ha assegurat que "el contacte directe amb els electors serà el pilar fonamental i imprescindible del Bloc-Iniciativa-Verds per a traslladar al Parlament de Madrid les demandes i les reivindicacions dels valencians". La diputada valenciana ha reiterat el seu "compromís personal" amb els ciutadans i ha assegurat que "el millor aval per a garantir que defensar els interessos dels valencians és el treball desenvolupat durant la darrera legislatura".

No hay comentarios: