domingo, 24 de febrero de 2008

Lesbianas, gays, bisexuales y transexuales de Valencia muestran su apoyo a Isaura Navarro



Un grupo de lesbianas, gays, bisexuales y transexuales de Valencia ha creado una plataforma de apoyo a la diputada y cabeza de lista del Bloc-Iniciativa-Verds al Congreso por la provincia, Isaura Navarro, para "agradecerle la defensa de la dignidad y los derechos de nuestro colectivo". La plataforma, creada por el activista gay y miembro del Colectivo Lambda Sergi Campillo y la coordinadora de políticas lésbicas de la Federación Estatal de lesbianas, gays, transexuales y bisexuales de España (FELGTB) y ex portavoz del Colectivo Lambda de Valencia, Carmen G. Hernández, que es la número trece a la candidatura de la coalición Bloc-Iniciativa-Verds al Congreso por Valencia, que encabeza Navarro, recoge adhesiones a través de la página web isauranavarroperladiversitat.blogspot.com

1 comentario:

pau_sueca dijo...

BULLDOZERS EN POLÍTICA

Com bulldozers que van arrassant per allà on passen. Hi ha certa gent de l'esquerra que es mou en el fangar del maniqueisme polític pur i dur, i així m'ho van demostrar ahir de vesprada. Com a militant del Col·lectiu Lambda vaig assistir a un debat polític organitzat per aquesta organització que representa l'esforç de milers de persones en lluita pels drets de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals.

Al local "El Mos d'Eva" estaven convidades les representants polítiques de la coalició Bloc+Iniciativa+Verds, el PSOE i la coalició Esquerra Unida i Republicana. Doncs bé, encara estic atònit després de veure com aquests últims van vindre a l'acte únicament amb l'objectiu de boicotejar-lo. Entre crits i insults, la gent d'Esquerra Unida i Republicana va vindre a dir-nos als allà presents que estem amb ells o contra ells (de fet, no els vam sentir cap proposta LGTB, més enllà del discurs fàcil). I no. Els colors de l'esquerra són variats, tant com els de l'Arc de Sant Martí; aquells que no són capaços d'assumir la pluralitat d'opinions, aquells que es comporten de manera maleducada i impositiva, aquells que arriben malcarats i plens de prejudicis als llocs on se'ls convida, aquells que no saben contrastar idees, aquells que no tenen res a dir si no és un insult, aquells que fan demagògia des del moment que diuen que no en faran... tots aquells no són veritablement gent d'esquerres. I la gent d'Esquerra Unida i Republicana que vaig veure ahir em va semblar únicament uns aprenents de dictador. Veritables dobermans ensinistrats per a dur a terme els seus objectius amb ràbia. I jo d'aquests ja me n'havia trobat abans, però amb els caps rapats.

Però com pot ser que em diguen a la meua cara que sóc un feixista i després, quan els demane explicacions se'm riguen? Açò no és cap espectacle televisiu on tot val. Ahir estaven parlant amb persones que hem patit molt només pel fet de ser homosexuals o transsexuals i que hem lluitat molt perquè se'ns respecte. I no tolere a cap individu/a que ni tan sols em coneix que em diga feixista pel fet de pertànyer al Col·lectiu Lambda.

Però diuen que de tot s'ha d'extraure una conclusió en clau positiva. En primer lloc, he de dir que m'alegra haver vist com cadascú es fa veure tal i com realment és. Poder contemplar el rerefons d'aquesta gent(ola) m'ha fet obrir el ulls per mi mateix, tot i que ja me n'havien parlat.

Però també m'alegra haver pogut assistir al debat d'idees que van mantindre la diputada Isaura Navarro i candidata per Bloc+Iniciativa+Verds, i la diputada i candidata socialista Carmen Montón. Un debat seré però rigorós, al llarg del qual -i sense alçar la veu més del que tocava- es van dir coses arriscades (¿qui m'hauria dit que una diputada del PSOE afirmaria que està a favor d'eliminar el concert econòmic als col·legis religiosos que no respecten la diversitat LGTB?).

En segon lloc, i vistes les opcions de sentit comú que es hi ha al mercat electoral, ho tinc molt clar: em quede amb l'esquerra valenta, digna, ferma, plural, dialogant, oberta i moderna que representa Isaura Navarro i la candidatura unitària de l'esquerra al voltant de Bloc+Iniciativa+Verds.

Endavant!